Uw lekdetectiebedrijf in Eindhoven

Lekkage Expertise Nederland B.V. is al jarenlang hét lekdetectiebedrijf in Eindhoven en omgeving. Bij ons werken uitsluitend echte vakmannen, die beschikken over alle benodigde kennis en kunde om u goed van dienst te kunnen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat de beste aanpak is voor ieder lek. Bij ons kunt u vertrouwen op een vlugge en vakkundige oplossing! Bovendien staan wij dag en nacht voor u klaar in de regio Eindhoven, zodat u ons altijd kunt bereiken bij onverwachte lekkage. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Lekdetectie duur?

Veel mensen zien op tegen het inschakelen van een lekdetectiebedrijf, omdat de prijzen in eerste instantie hoger lijken uit te vallen dan bijvoorbeeld de tarieven van een loodgieter. Dat klopt, omdat de apparatuur die wij gebruiken waardevoller is. Toch kost onze service u vaak juist helemaal niets!

Verzekeraars zijn voorstander van het inzetten van lekdetectie bij lekkage, juist vanwege de schadevrije aanpak en dus lagere herstelkosten. Om deze reden krijgt u de kosten voor lekdetectie vaak volledig vergoed vanuit uw opstalverzekering! Voorwaarde is dan wel dat u de diensten afneemt bij een echt lekdetectiebedrijf. Woont u in de regio Eindhoven? Dan zijn we u graag van dienst!