Professioneel lekkage opsporen

Het opsporen van lekkage kunt u het best overlaten aan een specialist op dit gebied. Simpelweg omdat u zelf niet over de apparatuur beschikt om schadevrij te werk te gaan. Als u zelf lekkage opspoort zult u in uw woning moeten hakken en breken, zonde! In Eindhoven en omgeving helpt Lekkage Expertise Nederland B.V. u graag. Lekkage opsporen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden, we vinden gegarandeerd elk lek!

Schadevrije aanpak

Onze werkwijze is volledig gericht op het schadevrij opsporen van lekkages. De oorsprong van een lek is met het blote oog vaak niet of nauwelijks waar te nemen, omdat lekkage meestal begint in een leiding onder de vloer of in de muur. Zonder speciale apparatuur zou er dus flink gesloopt moeten worden om de leidingen te kunnen inspecteren.

Wij werken echter met geavanceerde detectieapparatuur, zoals een kleine camera, een drukmeter en apparaten voor het meten van druk en gasconcentraties. Op deze manier hoeven we niet daadwerkelijk achter uw muur of onder de vloer te kijken, lekkage opsporen kan gewoon ‘van buitenaf’! Wilt u meer weten over onze diensten of werkwijze? Of woont u in de regio Eindhoven en wilt u meteen een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.