Rioollekkage in Eindhoven?

Hangt er in uw woning een onaangename rioollucht, maar kunt u niet achterhalen waar de stank vandaan komt? Of heeft u heel veel last van rioolvliegjes? Grote kans dat u last heeft van een rioollekkage, een vervelend probleem waar zo snel mogelijk een oplossing voor moet komen. Woont u in de regio Eindhoven en vermoedt u dat er sprake is van rioollekkage in uw pand? Aarzel dan niet om de hulp in te schakelen van ons bedrijf. Als specialist op het gebied van lekdetectie sporen we iedere lekkage op en zorgen we voor een blijvende oplossing.

Oorzaken van rioollekkage

Een riolering kan om verschillende redenen lek raken. In veel gevallen is een verzakking van een rioolbuis de oorzaak, of zijn er scheurtjes of breukjes ontstaan door boomwortels die door de rioolbuis zijn gaan groeien. Ook een verstopte riolering kan voor rioollekkage zorgen: na verloop van tijd zorgt de blokkade voor zo’n hoge druk op de rioolbuis, dat deze kan barsten.

Wat de oorzaak van uw lekkende riool ook is, wij weten dat dit vervelende probleem moet worden verholpen. Hiervoor beschikken wij in de regio Eindhoven over verschillende detectiemethoden, waaronder een rioolcamera en een speciaal traceergas. Hierdoor kunnen we de precieze locatie van het lek opsporen zonder onnodig hak- en breekwerk uit te voeren. U heeft snel geen last meer van het lek!