Wat te doen bij lekkage?

Lekkage is heel vervelend en het water kan ernstige schade toebrengen aan uw woning en inboedel. Vanzelfsprekend wilt u dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Zelf op zoek gaan naar de plaats van het lek lijkt dan een goede optie. Pas hier echter mee op! Voor u het weet heeft u uw halve muur of vloer gesloopt, zonder de oorzaak te vinden. De plaats waar u vochtplekken of schimmels ziet, is namelijk zelden de plaats waar het lek zich bevindt!

Wat u beter kunt doen is het inschakelen van een specialist op het gebied van lekdetectie, een schadevrije manier voor het opsporen van lekkage. Woont u in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven? Dan is Lekkage Expertise Nederland B.V. u graag van dienst. Met behulp van speciale apparatuur vinden we snel het precieze probleem; sloop- en herstelwerkzaamheden blijven u bespaard.

24/7 hulp in Eindhoven en omgeving

Onze vakmannen hebben in de loop der jaren al vele lekkages gezien en verholpen. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u soms niet kunt wachten, maar direct een vakman nodig heeft. Daarom staan wij in de regio Eindhoven dag en nacht voor u klaar, 365 dagen per jaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij lekkage, we helpen u graag!